SWF file not found. Please check the path.

Home AutoPilot Motor Drive
PDF Nyomtatás E-mail

 Autopilot Motor Drive, robotpilóta hidraulika szerelés nélkül

 

Az első olyan termékünk, amely egyszerre nyújtja a robotpilóta rendszerek pontosságát, és a kormányra szerelt kormányautomatikák beszerelésének egyszerűségét.

Telepítése egyszerű, mert nem igényel hidraulika szerelést.

Erős, háromfázísú motor kerül a kormányoszlopra, amely magában foglalja a szögelfordulás érzékelőt is.

Pontos, kényelmesen használható, a NavController III vezérlőegységgel együtt működve a sorra történő rávezetés gyors, a soron tartás alacsony sebesség mellett is pontos.

Az Autopilot Motor Drive ugyanazt a vezérlő egységet tartalmazza (NavController III), amelyet a robotpilóta rendszerek. Így az egységet minden további nélkül át lehet szereli egy gyári előkészítéssel rendelkező gépbe is.

Teljes értékű robotpilóta, mert képes tolatni, képes tartani az alacsony sebességet (1 km/ óra alatt is), és akár automata fordulós kivitelben is rendelhető. Ezekkel a tulajdonságokkal a termék messze kiemelkedik a többi kormányautomatika rendszer közül.

AutoPilot Motor Drive intro

Kiknek ajánlott?

  • Azoknak, akik olyan automatikus kormányzást szeretnének, mely RTK ponotssággal is képes működni.
  • Azoknak, akik bármilyen, akár a legkényesebb kapás kultúrás műveleteket is  automatikus kormányzással szeretnék elvégezni.
  • Azoknak, akiknél vegyes a flotta, mert a rendszer bármilyen gépre ráépíthető.
  • Azoknak, akik eddig idegenkedtek a hidraulika rendszerbe való bekötéstől.
  • Azoknak, akik a jövőbeni gépberuházásnál nem szeretnének kompromisszumot kötni, se márka se kormányzási megvalósítás terén.

Az árért lépjen velünk kapcsolatba! (06-20-402-3980)