SWF file not found. Please check the path.

Home CFX-750 (legnépszerűbb)
PDF Nyomtatás E-mail
 

CFX 750, a többfunkiós sorvezető, számtalan továbbfejlesztési lehetőséggel

 

A CFX-750 legszembetűnőbb tulajdonsága a hatalmas, (8”) színes, érintőképernyő, amit egy igen masszív terepálló házba bújtattak.  A könnyebb használat érdekében a Trimble sorvezetők elengedhetetlen LED sora (27 beépített LED) természetesen itt is megtalálható. Ag25-ös antennával együtt szállítjuk. Akár egyszerű sorvezetőként is érdemes használni, ha a későbbiek során továbbfejlesztenénk, hiszen kormányzásban és kijuttatás vezérlésben is számos funkciót tud a készülék, vagy egy-egy feloldó kód segítségével azonnal elérhetővé válik.

A külső megjelenés is fontos egy ilyen készüléknél, de sokkal érdekesebb, hogy milyen új tulajdonságokkal és funkciókkal vértezték fel.  Lássuk ezeket az „extrákat”.

CFX-750 metric

 

 

  • Field-IQ automatikus szakaszolás

Akár 48 szakasz automatikus kezelése, amivel jelentős vetőmag és növényvédő-szer takarítható meg a munkavégzés során. Tru Count kuplungokkal vetés során automatikusan szakaszolhatunk.

  • Field-IQ kijuttatás vezérlés

Permetezés, vetés és műtrágyaszórás közben kontrolálja a kijuttatott mennyiséget. A CFX-750 könnyedén ellátja a permetezőgépek teljes vezérlését a Field-IQ rendszer segítségével, valamint szemenkénti vetőgépek tőszámszabályozását is rábízhatjuk a Rawson hidromotoros meghajtás segítségével.

Vetésellenőrzésre is hasznáható, valamint képes lekezelni egyszerre 2 féle inputanyag kijuttatását.

  • Field-IQ terv szerinti kijuttatás

Egyszerűen beolvashatjuk a terveket az eszközbe az USB meghajtón keresztül. Biztosak lehetünk benne, hogy pont oda, és pont annyi műtrágya, vetőmag, növényvédő-szer kerül, mint amennyit szerettünk volna.

  • Automatikus kormányzási opciók

Ez a sorvezető alkalmas bármelyik kormányzás lekezelésére: Ez-Steer, EZ-Pilot, AutoPilot Motor Dive, Robotpilóta.

  • GLONASS jelvétel

Ha olyan területen szeretne dolgozni, ahol sok a GPS-t zavaró kitakarás, akkor csak aktiválni kell a GLONASS jelvételt, és máris 70%-al több műhold áll az Ön szolgálatába.

  • Korrekciós szolgáltatások

Az ingyenes EGNOS korrekció mellett, a készülék és antennája képes a fizetős korrekciók fogadására is, így akár 2 cm-es pontossággal is dolgozhatunk vele.

  • Videokamera csatlakoztatás

A két video bemenet segítségével egyszerre követhetjük nyomon a sorvezetést illetve ellenőrizhetjük a munkagépünk azon részeit, amit a kabinból nem látunk.

  • Napi riportkészítés

Egyszerűen kimenthetjük a munkavégzéssel kapcsolatos adatokat a beépített USB meghajtó segítésével, vagy teljesen egyedülálló módon GSM/GPRS adatátvitelen keresztül.